Entries by Smartbuilding

Seminar mbi “Ndricimin dhe Kontrollin e Ndricimit”

Nje seminar mbi “Ndricimin dhe Kontrollin e Ndricimit” u organizua nga SmartBuilding ne 26 Shtator 2017. Seminari u mbajt ne Rogner Hotel Tirana dhe qellimi kryesor i tij ishte te prezantonte zgjidhjet/ mundesite e ndricimit qe ofron Delta Light si dhe Sistemet e Kontrollit me te fundit te ofruara nga Lutron Electronics. Delta Light eshte nje lider ne treg […]

Zyra te reja dhe demo room.

Qe prej Majit 2017, Smartbuilding vjen me nje zyre te re perfaqesuese dhe nje demo room, ne Rogner Hotel Tirana. SmartBuilding zgjedh kete pozicion, pasi eshte i mirenjohur dhe i aksesueshem lehtesisht.  Zyra perfaqesuese eshte hapur si nje pike takimi me arkitektet dhe klientet e tyre. Demo room i lejon vizitoret te shohin, prekin dhe te […]

Ndihu komfort & i sigurtë me teknologjinë e SmartBuilding

Njerëzit  janë shumë të lidhur nga ana shpirtërore me shtëpinë e tyre, me objektet dhe sendet që e përbëjnë atë. Me Smart Building mund të vini në jetë sisteme kontrolli të fuqishme, ndriçim të mrekullueshëm, ndërkohë që kurseni dhe energji si dhe sisteme audio-video të një cilësie shumë të lartë. Me produktet e Smart Building, […]

Bashkëpunim me markat më të njohura…

Unikalitetin e SmartBuilding e mundësojnë edhe bashkëpunëtorët e saj. SmartBuilding kooperon me emrat më të njohur të markave si : RTI, Lutron, Luxul, Integra, Honeywell, Sonance, Wyrestorm, NuVo, Cool Automation, Delta-Light për çdo kategori respektive produktesh, marka me shumë njohuri dhe eksperiencë në fushën për të cilën janë zgjedhur… Pa praninë dhe bashkëpunimin e tyre […]

Produkte që e bëjnë jetën tuaj më inteligjente…

Smartbuilding është kompania e cila solli për herë të parë në Shqipëri produkte dhe zgjidhje të teknologjisë më të avancuar në kontrollin apo automatizimin e sistemeve të ndricimit, audio-video, ngrohje-ftohje, sigurisë etj… Smartbuilding i ofron produktet e saj vetëm për kompanitë apo individët të cilët e ushtrojnë aktivitetin e tyre në instalimin e sistemeve audio-video, […]