IMG_7124

Zyra te reja dhe demo room.

Qe prej Majit 2017, Smartbuilding vjen me nje zyre te re perfaqesuese dhe nje demo room, ne Rogner Hotel Tirana. SmartBuilding zgjedh kete pozicion, pasi eshte i mirenjohur dhe i aksesueshem lehtesisht.  Zyra perfaqesuese eshte hapur si nje pike takimi me arkitektet dhe klientet e tyre. Demo room i lejon vizitoret te shohin, prekin dhe te perdorin sistemet e kontrollit te ofruara nga SmartBuilding, si Sistemi i kontrollit te ndricimit dhe perdeve nga Lutron, apo te shohin produkte perfaqesuese nga DeltaLight. Ne, ne SmartBuilding, duam qe klientet tane te dine mire se cfare po blejne.

Ambientet e reja jane ne perputhje te plote me strategjine e SmartBuilding te kujdesit ndaj Klientit me produkte dhe sherbime superiore.

459B00B5-7956-47B6-84B6-F21811FC3270

9319485A-76EF-41E8-B8E7-D2ABF496D070

IMG_7126

IMG_7124

IMG_7325

IMG_7323

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *