6Y4A0357

Seminar mbi “Ndricimin dhe Kontrollin e Ndricimit”

Nje seminar mbi “Ndricimin dhe Kontrollin e Ndricimit” u organizua nga SmartBuilding ne 26 Shtator 2017. Seminari u mbajt ne Rogner Hotel Tirana dhe qellimi kryesor i tij ishte te prezantonte zgjidhjet/ mundesite e ndricimit qe ofron Delta Light si dhe Sistemet e Kontrollit me te fundit te ofruara nga Lutron Electronics. Delta Light eshte nje lider ne treg si dhe nje kompani qe influencon tregun e ndricimit arkitektonik ndersa Kompania Lutron nje lider ne industrine e kontrrollit te ndricimit. Ishin te pranishem ne seminar me shume se 30 arkitekte nga disa nga studiot me te njohura ne Tirane. Fale folesve Anne Dupont, Drejtor Rajonal, Sektori i Shitjeve Nderkombetare ne DeltaLight dhe Frank Hess, Drejtor i Shitjeve Rajonale ne Europen Qendrore dhe Lindore, ne kompanine Lutron Electronics Inc, seminari rezultoi teper interesant per pjesemarresit.  Seminari u permbyll me nje dreke biznesi, nje mundesi e mire per krijim njohjesh dhe shkembim kartevizitash. SmartBuilding falenderon ne menyre te vecante te gjithe pjesemarresit qe nderuan kete aktivitet me pranine e tyre!

 6Y4A0357

IMG_6172

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *