image12_1

Karakteristika:

  • I dizenjuar për të rritur nivelet e basit kur kombinohet me serinë e spikerave të performancës vizuale.
  • Krijon thellësi dhe plotësi në nivelet e ulëta dhe të mesme të të dëgjuarit dhe bas me zë shumë cilësor në nivele më të larta të zërit
  • Dizenjo e qëndrueshme në profilet e ulëta me seri të tjera të spikerave të performancës vizuale
  • Është e disponueshme në formë të rrumbullakët, katrore ose drejtkëndore për të arritur një estetikë të qëndrueshme
  • Përmasa: 8″ (203 mm)
  • Frekuenca: 35 Hz – 250 Hz ± 3 dB
  • Energjia elektrike: 5 VAT minimumi; 150 VAT maksimumi
  • Thellësia e zërit: 98 mm
  • Përmasat: 254 mm x 406 mm
  • Pesha: 13 lbs (5.8 kg)