Smart Building është kompania

që solli për herë të parë

në Shqipëri 

produkte dhe zgjidhje të teknologjisë më të avancuar në kontrollin apo automatizimin e sistemeve të ndricimit, audio-video, ngrohje-ftohje, sigurisë etj… Më shumë

AUTOMATIZIMI I SHTËPISË

SIGURIA

KONTROLLI I NDRIÇIMIT

SHPËRNDARJE AUDIO/VIDEO

KONTROLLI KLIMATIK

FOKUSOHU NË DIZAJN!

Ne integrojmë dritë në projektet tuaja!

Për integrimin optimal të ndriçimit ne besuam dhe u mbështetëm te Delta-Light!