Shpërndarje Audio/Video

Jeta nuk zhvillohet vetëm në dhomën e ndenjes. Me produktet e Smartbuilding argëtimi dhe komforti është gjithnjë i pranishëm dhe maksimal. Me shpërndarjen kudo të audios dhe videos dhe një pajisje të vogël kontrolli  apo nëpërmjet një paneli të vënë në mur ju mund të dëgjoni muzikë në çdo cep të shtëpisë suaj. Secili pjestar i familjes mund të shijojë programin që dëshiron dhe në ambientin që i pëlqen më shumë.