Automatizimi i Shtëpisë

Shpeshherë  manaxhimi i aplikacioneve të shumta teknologjike, çelësat dhe telekomandat e pafundme  kudo nëpër shtëpi mund të kthehen në diçka stresuese dhe të lodhshme.

SmartBuilding ofron produkte që bëjnë të mundur që pronari i shtëpisë të ketë nën kontroll këtë teknologji duke manaxhuar kontrollin elektronik të audios , sigurisë, ndriçimit në të gjithë shtëpinë me anë të vetëm një butoni apo çelësi .

Produktet e Smartbuilding ofrojnë fleksibilitet shumë të lartë, duke iu lejuar ju kontrollin dhe manaxhimin e plotë të shtëpisë suaj. Me produktet tona ju mund ta manaxhoni shtëpinë tuaj në pëllëmbë të dorës.