762 666

Karakteristika: 

  • Kombinon stilin elegant dhe modern me performancën e shkëlqyer të audios
  • Formë rrumbullake ose katrore
  • Niveli i speaker-it lejon rregullimin e frekuencave të larta të përshtaten me mjedisin instalues.
  • 4 nivele performance për tju përshtatur çdo veshi dhe buxheti.

Frekuenca e përgjigjes: 43Hz – 20kHz ±3dB

Rezistenca: 8 ohm nominal; 6 ohm minimum

Fuqia e energjisë: 5 VAT minimumi; 140 VAT maksimumi

Pesha: 4.5kg