VP82-500x500 bbb

Karakteristikat:

  • I dizenjuar për të rritur nivelet e basit kur kombinohet me serinë e spikerave të performancës vizuale.
  • Krijon thellësi dhe plotësi në nivelet e ulëta dhe të mesme të të dëgjuarit dhe bas me zë shumë cilësor në nivele më të larta të zërit
  • Dizenjo e qëndrueshme në profilet e ulëta me seri të tjera të spikerave të performancës vizuale
  • Është e disponueshme në formë të rrumbullakët, katrore ose drejtkëndore për të arritur një estetikë të qëndrueshme

Spikeri – 1″ (25mm)

Përgjigja e frekuencës – 38Hz – 20kHz ±3dB

Fuqia e energjisë që mban – 5 VAT minimumi; 125 VAT maksimumi

Ndjeshmëria – 90dB SPL (2.83V/1 metër)

Pesha – 20 lbs (9kg) çifti