SON 666

Karakteristika

  • I dizenjuar për të rritur nivelet e basit kur kombinohet me serinë e spikerave të performancës vizuale.
  • Krijon thellësi dhe plotësi në nivelet e ulëta dhe të mesme të të dëgjuarit dhe bas me zë shumë cilësor në nivele më të larta të zërit.
  • Dizenjo e qëndrueshme në profilet e ulëta me seri të tjera të spikerave të performancës vizuale.
  • Është e disponueshme në formë të rrumbullakët, katrore ose drejtkëndore për të arritur një estetikë të qëndrueshme.

Përmasa – 4 1/2″ (114mm)

Përgjigja e frekuencës – 58Hz – 20kHz ±3dB

Fuqia e energjisë që mund të mbajë  5 VAT minimumi; 80 VAT maksimumi

Pesha  6 lbs (2.8kg) çifti